RECEPT 1511 Header klein

Powerslim

  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden

Powerslim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma, dat erop gericht is je streefgewicht te behalen én te behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten. Om een optimaal resultaat te boeken, houdt PowerSlim rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten). Vetreserves worden gebruikt als energiebron en de spiermassa blijft behouden.

Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes stappen met circa zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PowerSlim producten. De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en een flink portie groenten!

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en houden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkernijen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PowerSlim biedt je dat steuntje!

Powerslim afbeelding

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je geeft niet graag veel geld uit voor een resultaat dat maar tijdelijk is. Je streeft naar snel en blijvend resultaat, maar wilt ook afvallen op een gezonde manier. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je niks missen? Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Bedankt, je bent nu ingeschreven!

Een ogenblik geduld..

Inschrijven nieuwsbrief