RECEPT 1511 Header klein

Over ons

  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden

Over ons

Ruim 9 jaar geleden opende ik Beauty & Wellness Mechelina bij Derks4Sport op de Homberg. Ik begon daar als schoonheidsspecialiste, maar kwam al snel in aanraking met Powerslim. Mensen begeleiden met afvallen en op gewicht blijven. De afgelopen jaren is er heel wat veranderd. En daar hoort vernieuwing bij! Vanaf 1-4-2018 ben ik werkzaam in mijn nieuwe praktijk op de Veenhof 1511.

Een nieuwe plek, een nieuwe naam:

RECEPT 1511

Ik ben er van overtuigd dat er meer ingrediënten nodig zijn voor een goed RECEPT, zo ook voor afvallen. Gezonde voeding, de juiste kennis, ontspanning en een steuntje in de rug, wanneer dat nodig is. Bij RECEPT 1511 ben je aan het goede adres.

Mijn naam is Lindsay Van den Broek- Bosch, vrouw van Roy van den Broek en trotse moeder van een zoon 3 jaar en een dochter 1. Ik begeleid mensen met het behalen en behouden van hun ideale gewicht. Ik vind dat iedereen het waard is om zich goed te voelen. Helaas zijn veel mensen ontevreden over hun lichaam. Behalve over hun uiterlijk, ook over de beperkingen die overgewicht met zich meebrengt. Mijn doel is om samen met jou te werken aan je nieuwe "way of Life", afvallen en vervolgens je gewicht voor lange termijn in evenwicht houden. Dat is het resultaat waar ik voor ga!

Over ons afbeelding

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je niks missen? Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Bedankt, je bent nu ingeschreven!

Een ogenblik geduld..

Inschrijven nieuwsbrief